Blog

Coronavirus - fysieke praktijk gesloten

maart 24, 2020

Vanwege de door de overheid gestelde maatregelen in verband met het coronavirus zijn alle fysiotherapie praktijken per direct fysiek gesloten. Deze sluiting duurt vooralsnog tot en met 6 april. Deze maatregel zorgt voor een veilige situatie voor u en de fysiotherapeut. Hiermee dragen wij allemaal bij in de bestrijding van het coronavirus. Dit betekent dat wij per direct - 24 maart 2020 - de consulten met e-health, zoals onder andere beeldbellen en online oefeningen zullen continueren.

Wij maken hiervoor gebruik van een online programma waarin ook digitaal oefenschema's aan u worden toegestuurd. Hier kunt u zelfstandig uw behandeling mee voortzetten in combinatie met de op afstand gegeven adviezen en voorlichting.

Afgelopen periode hebben de fysiotherapeuten zich goed ingewerkt in deze werkwijze.  De respons is dat patiënten bij ons aangeven dat het zeer goed werkt en bijdraagt in het herstel. 

Voor acute zorg vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk op 026-4452525 dan beoordelen wij wat er binnen de geldende maatregelen mogelijk is.

Heeft u fysieke klachten en wilt u een videoconsult? Neem dan contact op via ons online contactformulier.

We danken u voor het begrip en hopen op een goede voortzetting van de fysiotherapeutische zorg!