Blog

Hardloopclinc Bram Som | Bridge to Bridge 2018
juli 16, 2018
Doe mee met deze unieke ervaring! Oud Europees Kampioen en Olympiër Bram Som neemt je mee over het parcours van de Bridge to Bridge en leert je alles over training en hardlooptechnieken.
Sponsorcontract Arnhem.run
juni 6, 2018
We zijn een unieke samenwerking aangegaan met Arnhem.run. Zo ondersteunen we een geweldig initiatief om de stad Arnhem te promoten en mensen te laten zien hoe leuk hardlopen is in deze stad!
Knieprothese? Stel uw vraag aan ons
mei 22, 2017
Afgelopen donderdagavond is fysiotherapie Rijnkade aanwezig geweeest bij een informatie avond van de Medinova Kliniek omtrent knie protheses.
Vergoeding fysiotherapie 2017
december 14, 2016
Ook voor 2017 zijn wij gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars! Mocht je toch twijfelen of jou pakket ook bij ons verzekerd is, klik dan op de volgende link: Fysiotherapie Rijnkade vergoeding
Bridge to Bridge 2016
september 1, 2016
Op 11 september heeft Fysiotherapie Rijnkade samen met Medinova “Kliniek Klein Rosendael”, Podotherapie Mouchart en Diëtiste Rianne Mulder tijdens de Bridge to Bridge een gezondheidsmarkt rondom de hardloper georganiseerd.
Samenwerking Podotherapie Mouchart een feit!
juni 8, 2016
Met trots kunnen we mededelen dat per juni de samenwerking met Podotherapie Mouchart een feit is. Vanaf dan kunt u ook op de Rijnkade terecht voor een afspraak met de podotherapeut.